Doç. Dr. Erdoğan BULUT’ un başarısı

Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Erdoğan BULUT, Uluslararası İşitme Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Miami Universitesi Kulak Enstitüsü’nün ortak yürüttüğü çalışmalar kapsamında katıldıkları Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida Eyaletinde düzenlenen Florida Kulak Burun Boğaz Kongresi’nde “iTRAQ-based Quantitative Proteomic Analysis of Ex-Vivo Model of Cochlear Implant Trauma” ve  “A Neurogenic Small Molecule Provides Otoprotection for Noise Induced Trauma in a Rat Model” başlıklı çalışmalar ile 1. ve 2. ‘lik ödülü olmak üzere iki ödül almışlardır.
Uluslararası İşitme Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak Medeniyet Universitesi ile yaptıkları ortak çalışmalar kapsamında da katıldıkları Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde düzenlenen 42. Ulusal Türk Kulak Burun Boğaz Kongresinden “Hipokloröz Asidin Ototoksisite Etkisinin Hayvan Modeli Uzerinde Araştırılması” başlıklı çalışma ile 3. ‘lük ödülü almışlardır.
Öğretim üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Bu içerik 22.11.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 387 kez okundu.