Teknoloji Transferi Uygulama Ve Araştırma Merkezi TÜBİTAK BİDEB Öğrencilere Yönelik Burs ve Destek Programları hakkında bilgilendirme toplantısını düzenlendi.

TÜBİTAK BİDEB Öğrencilere Yönelik Burs ve Destek Programları  hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi Proje Uzmanı Öğr. Gör. Burcu ÖREN ÖZER yaparak, Merkezin faaliyetlerinden ve sağlanan desteklerden bahsederek sözü Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Prof. Dr. Semiha ÖZTUNA’ya bıraktı. Merkez Müdürü merkezin faaliyetleri ile ilgili bilgiler vererek “Rektörlük bünyesinde yapılandırılan Merkezin görev ve faaliyet alanları; Üniversite ile sanayi arasında iş birliğini geliştirmek, destek programlarından yararlanmaya yönelik hizmetler vermek, proje geliştirme/yönetim hizmetleri için sanayi ile üniversite arasında kontratlı Ar-Ge projelerin yapılmasını sağlamak, fikri ve sınai mülkiyet haklarının yönetilmesi konusunda akademisyenlere yol göstermek, şirketleşme ve girişimcilik alanlarında öğrenci ve akademisyenlere yönelik faaliyetler yürütmektir.” dedi.
TUBİTAK ( BİDEB ) Bilimsel Programlar Uzmanı Melih GÜNEŞ öğrencilere yönelik Burs ve Destek Programları hakkında bilgilendirmeler gerçekleştirdi.

Toplantıya katılım sağlayamayan öğrencilerimiz aşağıdaki bağlantıdan Teknoloji Transferi Uygulama Ve Araştırma Merkezi TÜBİTAK BİDEB Öğrencilere Yönelik Burs ve Destek Programları  hakkında bilgilendirme toplantısını izleyebilirler.

Toplantısı Erişim Linki
Bu içerik 24.12.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1063 kez okundu.