TEKNOLOJİ TRANSFERİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ TUBİTAK TEYDEB BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

TUBİTAK TEYDEB Bilgilendirme Toplantısı  tüm akademisyenlere yönelik çevrimiçi olarak düzenlendi ve TÜBİTAK TEYDEB Ar-Ge Destek Programları ile birlikte, üniversite-sanayi işbirliği kapsamında akademisyenlere yönelik destekler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU yaparak sözü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TÜRKYILMAZ ’a bıraktı. Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Prof. Dr. Semiha ÖZTUNA, Merkezin faaliyetleri ile ilgili bilgiler vererek “Rektörlük bünyesinde yapılandırılan Merkezin görev ve faaliyet alanları; Üniversite ile sanayi arasında iş birliğini geliştirmek, destek programlarından yararlanmaya yönelik hizmetler vermek, proje geliştirme/yönetim hizmetleri için sanayi ile üniversite arasında kontratlı Ar-Ge projelerin yapılmasını sağlamak, fikri ve sınai mülkiyet haklarının yönetilmesi konusunda akademisyenlere yol göstermek, şirketleşme ve girişimcilik alanlarında öğrenci ve akademisyenlere yönelik faaliyetler yürütmektir.” dedi.
TUBİTAK TEYDEB Teknoloji Transfer Mekanizmaları Destekleme Grubundan Bilimsel Programlar Uzmanı Onur ÜLGEN’in 1501 - TÜBİTAK Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı,1503 - Proje Pazarları Destekleme Programı,1505 - Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı,1507 - TÜBİTAK KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programlarına yönelik bilgilendirmeler gerçekleştirdi.

Toplantıya katıl sağlayamayan akademisyenler aşağıdaki bağlantıdan Teknoloji Transferi Uygulama Ve Araştırma Merkezi TUBİTAK TEYDEB Bilgilendirme Toplantısını izleyebilirler.

Teknoloji Transferi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Bilgilendirme Toplantısı Erişim Linki

https://trakyaedutr-my.sharepoint.com/:v:/g/personal/serdarozer_trakya_edu_tr/EU-EG8mBxC5KhCDu1UDBqnwB3IUq-a3RRokLUN7dfFMJtA?e=edPxSW



Ek Resimler
Bu içerik 15.12.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 192 kez okundu.