Eurostars-3 Programı 2. Çağrısına Yönelik Çevrim İçi Bilgi Günü Etkinliği Düzenlenecek

Eurostars-3 Programı, KOBİ’lerin yenilikçi uluslararası işbirliği projelerini teşvik ederek Ar-Ge yenilik kapasitelerinin geliştirilmesini amaçlayan ve Eureka‘nın Avrupa Komisyonu ortaklığıyla oluşturduğu destek mekanizmalarından birisidir. Eurostars-3 Programı’nın 2. çağrısı kapsamında Türkiye’den ve Eurostars üye ülkesinden en az birer ortağın katılımıyla, KOBİ’lerin önderliğinde, pazara yönelik, yenilikçi ürün, süreç ve hizmet geliştirilmesi amacı taşıyan uluslararası Ar-Ge projeleri desteklenecektir.

Eurostars-3 Programı 2. çağrısına yönelik bilgilendirme ve tanıtım amacıyla 4 Mart 2022 Cuma günü saat 14:30’da (TSİ) çevrim içi bir bilgi günü düzenlenecektir.

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan MANDAL’ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek etkinlikte, Eurostars-3 Programı’nın genel özellikleri ve ulusal/uluslararası başvuru süreçleri hakkında detaylı bilgi verilecektir. İlgilenen tüm KOBİ, büyük işletme, TTO, üniversite ve araştırma kurumu temsilcileri etkinliğe davetlidir.

Etkinliğe katılım için 3 Mart 2022 saat 14:30’a kadar kayıt yapılması zorunludur. Kayıt onayı ve toplantı bağlantı adresine ilişkin detaylar katılımcılara e-posta yolu ile etkinlikten önce iletilecektir.

Kayıt olmak için lütfen tıklayınız.

Etkinlik Programı için lütfen tıklayınız.

Eurostars hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayınız

Bu içerik 02.03.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 95 kez okundu.